Nyt harmittaa! Viikko alkoi taas tuttuun tapaan Nooran treeneillä. Vinha oli oma reipas itsensä ja intoa tekemiseen oli valtavasti. Tehtiin pientä viiden esteen sarjaa, jossa ohjaajan sijoittuminen oli enemmän kuin tärkeää ja taas ajoituksen syytä olla sekunnilleen oikein. Hypyille ohjausta, putkeen lähetystä ja jaakotusta. Lisäksi omatoimisesti tehtiin kontakteja, niihin mä alan olla todella tyytyväinen. Nyt ei todellakaan ole varaa lipsua niistä yhtään, mutta vaatimusta pystyy koko ajan nostamaan!

No joo, siihen sitten loppuikin tämän viikon positiiviset puolet treenien näkökulmasta! Seurasin Vinhaa hallissa tauoilla, se hinkkasi takamustaan lattiaan ja välillä nuoli. Ennen moista käytöstä ei ole esiintynyt, joten kotona asia tarkempaan syyniin. Pieni reikä peräaukon reunassa... Äkkiä soitto kasvattajalle, ikinä ennen en ole moiseen törmännyt, joten hyvät neuvot oli tarpeen. Vastaukseksi sain sen olevan fistelöitynyt anaalirauhanen. Jaaha, tämmöisestäkään en ollut ennen kuullut. Nyt neiti kulkee tötterö päässä, ettei pääse nuolemaan ja perjantaille oli jo muutenkin aika eläinlääkäriin tilattuna rokotusta varten.

On se aika reppana, kun tötteröineen mennä kolistaa! Harmittaa ihan vietävästi, meillä on treenit nyt niin hyvällä mallilla ja nyt taas tauko. Minkäs teet, kyllä Vinhan hyvinvointi nyt vaan on ehdottomasti tärkeämpää ja ensin pitää saada neiti entistä ehompaan kuntoon ja sitten taas keskitytään hommien tekemiseen!

Prinsessa "pönttöpää"