Ja big mistake!

Meillä aina joskus sattuu ja tapahtuu. Niin taas jälleen kerran. Viikonloppu sujui ihan mallikkaasti, Vinhalla ja Elmerillä oli omat juttunsa ja juonensa, ne jaksoi painia keskenään, möyriä ja öristä. Vaan ei, vanha herra ei jaksanut katsoa ja kuunnella, järjestys se olla pitää ja niin Verneri meni poliisina väliin. Täällä mitään riehuta! Kunnes taas hetken päästä oli painiottelu käynnissä...

Ja sitten se virhe, tai siis kukaan vielä siinä vaiheessa tiennyt lopputulosta. Maanantaisella kauppareisulla osui silmiin Racinelin uutuusluita, mitälie winter-juttuja olivat, tarjouksessa sopivasti kolme kahden hinnalla. Yksi siis jokaiselle! No, siitä se piirileikki. Vinha ja Elmeri söivät ensin omansa ja sitten yksissä tuumin varkaisiin ja Verneri oli menettänyt luunsa, mitäs pihtasi.

Yksi luu, kaksi ottajaa...

Eka erä Vinhalle 1-0

Paikka vaihtui, piiritys jatkuu...

Elmeri tasoitti 1-1

Piirileikkiä siis leikittiin päivällä, illalla Elmeri haettiin kotiin. Vähän sen jälkeen alkoi virheen laatu paljastua. Vinha haisi, siis aivan järkyttävälle ja tuhnauttelua jatkui koko illan. Varovasti kyselin Elmerin perään, josko siellä samanlaista hajuhaittaa esiintyy. Ei kuulemma, kaikki ok. Tai niinhän sitä voisi luulla, tiistaina Elmerillä maha löysällä. Hemmetti! Eipä ollut iloinen kotiintulotoivotus odottamassa. Anteeksi E! Jos tämän olisin tiennyt, olisivat saaneet jäädä luut kauppaan! Ei ainakaan ikinä enää niitä tähän taloon osteta, eikä oteta!